Behandelingen in deze praktijk

Aanmeten van steunzolen

Voor het aanmeten van steunzolen, vind eerst een gedegen onderzoek plaats. Neemt u ook de dagelijkse schoenen mee? Dat mag best een aantal paar zijn, zodat goed kan worden bekeken hoe het looppatroon eruit ziet. Uw eventuele klachten worden besproken en er volgt een adviesgesprek. Soms is al een aanpassing van een ander type schoen voldoende om mee te beginnen.

Aanmeten van een orthese

Als de tenen niet in de juiste stand staan, of er sprake van drukplekken tussen of op de tenen, dan kan een orthese een uitkomst bieden. U hoeft hiervoor geen speciale schoenen te dragen. Deze wordt na het onderzoek meteen op maat gemaakt. Na een dagje uitharden wordt deze in de  juiste vorm glad geslepen, daarna kunt u deze komen passen.

Diabetische voetbehandeling

In deze praktijk kunt u  terecht voor een diabetische voetbehandeling. Als u in Zorgprofiel 2 valt, dan komt  u via de verwijzing van de podotherapeut en betaalt u per behandeling een kleine eigen bijdrage. Het restant wordt automatisch gedeclareerd per behandeling.

Voetbehandeling zonder aandoening

Ook kun u terecht zonder medische aandoeningen. Het kan zijn dat u zelf niet meer bij de voeten kunt, of u heeft last van een ingroeiende nagel of likdoorn. Deze worden nagenoeg pijnloos verwijderd. U ontvangt een factuur via de mail en kunt deze per pin voldoen in de praktijk.

Reumatische voetbehandeling

In deze praktijk kunt u ook terecht voor een reumatische voetbehandeling. In veel gevallen krijgt u deze ook vergoed, via de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar.

De behandeling wordt rechtstreeks gedeclareerd, zodat u de factuur niet zelf hoeft in te dienen.